Schoolvoorbeelden van innovatief onderwijs

Onze klanten hebben alvast één ding gemeen: ze houden van hun Apple producten en vertellen er dan ook graag over. In onderstaande cases zie je hoe Econocom voor deze scholen een totaaloplossing uitwerkte, aangepast aan hun noden.

video-popup

Sint-Ursula-Instituut – Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Elke dag zijn in het Sint-Ursula-Instituut (SUI) meer dan 2000 iPads actief. De secundaire school is daarmee de grootste iPad-school van Vlaanderen, 3 jaar nadat ze de tablets integreerde.

Wil je weten wat het digitale project op deze school tot zo’n succes maakt en wat andere scholen daaruit kunnen leren? Ontdek de 7 tips van SUI op onze blog!

video-popup

Basisschool Het Laerhof – Merksem

Het Laerhof is onze meest recente Apple Distinguished School, een project waar we zeer trots op zijn. Zowel leerkrachten, leerlingen als ICT-coördinator ondervinden enorm veel voordelen van het lesgeven met iPads en digitale educatieve tools. Vakoverschrijdend werken, differentiëren, verbeteren,… het werd allemaal een pak gemakkelijker.

video-popup

STEAM Basisschool Curieuzeneuzen – Balen

STEAM basisschool Curieuzeneuzen (vroeger: Het Klepperke) slaagde erin om onderwijsvernieuwing binnen te brengen via iPad. De Mobiele Klas reist doorheen de school en wordt op inspirerende manier ingezet voor alle leeftijdsgroepen.

video-popup

Sint-Jozef Sint-Pieter Blankenberge

Sint-Jozef Sint-Pieter Blankenberge gaf elke leerling een iPad ter beschikking. Na een onderzoek van 4 jaar door UGent, werd geconcludeerd dat voor 70% van de leerlingen het een gemis zou zijn als de iPad er niet meer is. 78% van de leerlingen ziet er een duidelijke pedagogische meerwaarde in en ook directie en leerkrachten zijn helemaal overtuigd.”

contacteer een onderwijs expert