Toestellen met eindeloze mogelijkheden

Introduceer Apple producten in je klas en er gebeurt iets magisch. Elke student krijgt de unieke mogelijkheid om zelfstandig te leren, ongeacht zijn of haar niveau.

De lessen worden een belevenis, door de kracht van aanraking, beweging en geluid. Oefeningen nemen de meest uiteenlopende vormen aan: tekeningen, muziek, schema’s, programmeren of video’s. En huiswerk wordt zo leuk dat het niet meer echt aanvoelt als huiswerk. wetenschappen tot talen. iPadOS is het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ooit. Het bevat een verzameling toepassingen en functies die naadloos samenwerken om leerkrachten te helpen een gepersonaliseerde leeromgeving voor studenten te creëren. Elke les is levendiger dan ooit!

Apple Producten

iPad, een vaste waarde in het onderwijs

iPad wordt gebruikt door bijna 20 miljoen leraren en studenten over de hele wereld en transformeert de manier waarop mensen lesgeven en leren. Dankzij het dunne en lichte design, kunnen je leerlingen ver buiten de vier muren van het klaslokaal studeren. Intuïtief en meeslepend, het toestel heeft een magische glasplaat die kan worden getransformeerd in eindeloos veel tools: van wiskunde tot

Apple Producten

De Mac, zoveel meer dan gewoon een computer

Al meer dan 30 jaar werkt Apple aan een reeks krachtige, perfect ontworpen computers die leerkrachten en leerlingen helpen om te creëren, te leren, samen te werken en te bereiken wat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Met Foto’s, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote, die gratis op elke Mac zijn geïnstalleerd, kunnen docenten en leerlingen hun creativiteit ontplooien met foto’s, video’s, muziek, documenten, spreadsheets, presentaties en nog veel meer.

MacOS, uitgerust met de nieuwste technologie om je Mac, je gegevens en de schoolomgeving veilig te houden, is het besturingssysteem dat het hart van elke Mac doet kloppen.

Een prachtig design maar ook heel gebruiksvriendelijk, elke Mac wordt geleverd met een volledige reeks krachtige apps die je alles geven wat je nodig hebt voor het klaslokaal.

MacOS maakt het voor iedereen gemakkelijk om een leuke en persoonlijke touch toe te voegen aan opdrachten, presentaties en andere projecten. Het werkt naadloos samen met alle apps en iOS-apparaten en is zelfs compatibel met Windows en Microsoft Office.

Apple TV

Apple TV, om alles met elkaar te delen

Apple TV is een geweldige manier om projecten en lesmateriaal te delen vanaf een iPad of Mac door te streamen via Airplay naar elke tv of videoprojector in de klas. Apple TV is meer dan louter een accessoire, het toestel biedt een unieke educatieve oplossing.

Apple TV bevordert een moderne organisatie van de leeromgeving, waardoor je leerlingen hun beste werk overal in de klas kunnen presenteren en met elkaar kunnen delen.

Met een speciale App Store kan Apple TV native apps draaien en een unieke leerervaring bieden. En met tvOS hebben docenten toegang tot educatieve programma’s waarmee ze boeiende lessen kunnen maken.

Onze ervaren Econocom Apple-onderwijsexperts begeleiden elke school die met Apple vooruit wil. Maakt niet uit hoe ver je staat op digitaal vlak. Vertel ons jouw ambities, wij helpen ze realiseren. Met advies over aankoop, implementatie en beheer, tot installatie, begeleiding en technische ondersteuning. Zo heb je één vaste partner voor het hele proces.

contacteer een onderwijs expert