Mobile Device Management

Met een Mobile Device Management (MDM) oplossing beheert de ICT-coördinator op een eenvoudige manier alle iPads, Macs en Apple TV’s van de school. Dankzij Apple School Manager schrijven toestellen zich automatisch en onverbreekbaar in bij de juiste MDM van zodra je ze aanzet. Bovendien kan je er de supervisie modus mee activeren, waarmee je belangrijke instellingen beheert. Alles gebeurt draadloos en volledig zero-touch.

iPad in de klas

De juiste tools

Jamf School is een oplossing voor mobiel apparaatbeheer (MDM) en is exclusief ontwikkeld voor scholen. Dankzij de intuïtieve webgebaseerde interface is het implementeren, beheren en beveiligen van Mac, iPad, iPhone en Apple TV nog nooit zo eenvoudig geweest. Jamf School biedt je de mogelijkheid om Apple-apparaten gemakkelijk te implementeren en te beheren, zodat jij je kan concentreren op je echte missie: lesgeven. Compleet met apps voor docenten, studenten en ouders, creëert Jamf School de optimale digitale ervaring en zorgt ervoor dat studenten gefocust en betrokken zijn.

Beheren kan je leren

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle uitrol zodat je echt het meeste uit je toestellen haalt. Tijdens een Jamf School KickStart leren we je een aantal basisprincipes zodat je de juiste keuzes maakt tijdens de uitrol en het beheer van je iPads.

Ontdek Jamf School Kickstart

Apple School Manager

Apple School Manager

Apple School Manager is een eenvoudige webportal waarmee IT-beheerders gebruikers, devices en materiaal vanaf één centrale plek kunnen beheren.

Schrijf je school of scholengemeenschap in bij Apple School Manager en maak verschillende schoolsites aan, koop boeken en apps, maak Beheerde Apple ID’s aan voor leerlingen en personeel en plaats je Apple-toestellen onder een beheerplatform (MDM).

Lees meer in de implementatiehandleiding voor onderwijs

Wil je meer info over centraal beheer?

Vul onderstaand formulier in en onze Education specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op.

contacteer een onderwijs expert