Hoger Onderwijs

Vrijwel alles gaat anders in deze tijd. Apple in het hoger onderwijs is gemaakt voor innovatie, voor het stimuleren van ideeën en het doorbreken van grenzen. Krachtige hardware en intuïtieve software werken perfect samen. Docenten en ander onderwijs­personeel kunnen studenten zo optimaal in staat stellen om de wereld te verkennen, te onderzoeken en misschien zelfs te veranderen. Waar ze ook zijn.

We staan klaar om elke instelling de baan­brekende mogelijkheden van Apple-technologie te laten ervaren. Ons team van gedreven experts helpt je de beste producten en diensten te vinden om je doelen te bereiken en je visie te realiseren.

Econocom campus

Ben je student of personeelslid van UHasseltAP Hogeschool of PXL ? Ontdek dan snel je korting op Macbooks, iPhones, iPads, en bijbehorende accessoires!

Klik hieronder op het logo van je onderwijsinstelling, log in en ontdek je korting!

Uhasselt

Hoger Onderwijs

Hardware die betrouwbaar, krachtig en duurzaam is

Apple-producten, zoals MacBooks, iPads en iPhones, bieden geavanceerde technologieën die het leerproces verbeteren. Met krachtige processors, hoge-resolutie displays en intuïtieve interfaces bieden deze apparaten een optimale gebruikerservaring voor zowel studenten als docenten. Of je nu onderzoek doet, presentaties maakt, codeert of multimediale projecten ontwikkelt, Apple-producten bieden de tools die je nodig hebt. Apple-apparaten zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat instellingen kunnen verwachten dat ze zowel duurzaam als energiezuinig zijn. Met Apple krijg je een lange batterijduur en een laag energieverbruik zonder concessies te doen aan de kracht of kwaliteit van het apparaat.

Hoger Onderwijs

Software die creatief, samenwerkend en veilig is

Ingebouwde Apple-apps zoals Keynote, Agenda en Notities geven studenten, docenten en medewerkers handige tools voor het maken van verslagen, presentaties en spreadsheets. Tools zoals Swift Playgrounds en Xcode geven iedereen met een idee de kracht om iets geweldigs te creëren. Daarnaast kunnen gebruikers profiteren van professionele creatieve tools zoals Final Cut Pro en Logic Pro. Apple-encryptie en privacyfuncties in deze apps zorgen ervoor dat gebruikersgegevens veilig zijn. Het gebruik van Apple-producten in het hoger onderwijs stelt studenten en docenten in staat om georganiseerd te blijven en efficiënter te werken. Met functies zoals iCloud, kunnen documenten en bestanden moeiteloos worden gesynchroniseerd tussen apparaten, zodat je altijd toegang hebt tot je materiaal.

Hoger Onderwijs

Compatibel met de tools die elke dag worden gebruikt in het hoger onderwijs

Apple-technologie is compatibel met de meest populaire software en tools in het hoger onderwijs, zoals Microsoft 365, Google Workspace for Education, Adobe Creative Cloud, Canvas, Tableau en Workday. Apple werkt samen met ontwikkelaars in verschillende branches en disciplines om ervoor te zorgen dat ze kunnen profiteren van de kracht en toegankelijkheid van het Apple-ecosysteem.

Financiële oplossingen

Digitale tools helpen om vaardigheden en talenten te ontwikkelen die toekomstkansen vergroten. Hier zijn we bij Econocom heel erg van overtuigd. Om voor scholen de drempel tot investeren in ICT devices zo laag mogelijk te houden, werken we aan verschillende oplossingen die ervoor zorgen dat digitaliseren haalbaarder wordt.

Meer info

AppleCare

AppleCare for Enterprise biedt uitgebreide ondersteuning en technische diensten voor scholen die gebruikmaken van Apple-apparaten. Met AppleCare for Enterprise kunnen scholen profiteren van uitgebreide ondersteuning, waaronder telefonische assistentie, reparatieservices en IT-ondersteuning.

Meer info

Hoger Onderwijs

Mac

Met een Mac krijgen studenten toegang tot een krachtig besturingssysteem dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en stabiliteit. Of het nu gaat om het maken van complexe projecten, coderen, ontwerpen of het uitvoeren van wetenschappelijke simulaties, Macs bieden de rekenkracht en veelzijdigheid om aan de eisen van veeleisende academische taken te voldoen. Bovendien bieden Macs een intuïtieve gebruikersinterface en naadloze integratie met andere Apple-apparaten en -diensten, waardoor studenten efficiënt kunnen werken en gemakkelijk bestanden kunnen delen en synchroniseren. Met de vele beschikbare educatieve apps en creatieve tools kunnen studenten hun verbeelding de vrije loop laten en boeiende projecten en presentaties maken.

Hoger Onderwijs

iPad

Met een iPad hebben studenten toegang tot een lichtgewicht apparaat dat gemakkelijk kan worden meegenomen naar collegezalen, bibliotheken en studiegroepen. De iPad biedt een breed scala aan educatieve apps waarmee studenten interactief kunnen leren, notities kunnen maken en digitale boeken kunnen lezen. Bovendien maakt de Apple Pencil het mogelijk om aantekeningen te maken, diagrammen te tekenen en nauwkeurig te werken, waardoor de iPad een waardevol instrument is voor creatieve en technische vakken. Met de mogelijkheid om documenten, presentaties en bestanden te maken en te bewerken, stelt de iPad studenten in staat om productief te blijven, waar ze zich ook bevinden.

contacteer een onderwijs expert