Ontdek waar ons Educationteam binnenkort te vinden is!

Duik in de wereld van Educatieve Technologie met het Educationteam van Econocom. We zijn regelmatig aanwezig op evenementen in heel het land. Mis geen enkele kans om met ons in contact te komen en ontdek hoe we de toekomst van onderwijs vormgeven. Bekijk hieronder onze komende evenementen en beurzen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitaal leren te delen. Tot binnenkort! 🌐🚀📚

Let op: Deze sectie wordt regelmatig bijgewerkt, dus kom regelmatig terug voor de nieuwste updates!

Black & White Children Charity Instagram Post (13)

Digital School Today on the Road – 16 Mei  2024

Op 16 mei 2024 vindt Digital School Today on the road plaats, gepresenteerd door Econocom. Dit evenement biedt een unieke kans om de allereerste Apple Distinguished School in Blankenberge te ervaren. Ontdek innovatieve digitale lespraktijken en neem deel aan interactieve seminars, workshops en rondleidingen. Leer van experts en netwerk met collega-professionals uit het onderwijs. Mis deze kans niet en schrijf je snel in!

Ontdek meer

Benieuwd waarom deze school koos voor iPads en hoe ze een bron van empowerment zijn geworden voor de leerlingen? Lees nu het inspirerende verhaal van de ICT-coördinatoren en ontdek hoe technologie het onderwijs transformeert!

Laat je inspireren!

Black & White Children Charity Instagram Post (12)

Digital School Today on the Road – 23 April 2024

Duik in de toekomst van onderwijs met ons op 23 april 2024!  In samenwerking met GO! COOVI School in Anderlecht ontdek je hoe digitalisering het beroepsonderwijs transformeert. Verwacht interactieve workshops boeiende gesprekken over de implementatie van iPads, gevolgd door een gezellige walking lunch. GO! COOVI School bekend om haar toewijding aan onderwijsinnovatie, biedt het perfecte decor voor deze dag van verkenning en educatieve. Reserveer nu je plek voor deze buitengewoon ervaring!

Ontdek meer

Benieuwd waarom deze school koos voor iPads en hoe ze een bron van empowerment zijn geworden voor de leerlingen? Lees nu het inspirerende verhaal van de ICT-coördinatoren en ontdek hoe technologie het onderwijs transformeert!

Laat je inspireren!

 

Dst Coovi 2304

A123ea10 7336 67ec C8db 4577a5eb5776

SETT Mechelen (28 & 29 februari 2024)

Sett (School Education Transformation Technology) is een jaarlijke beurs voor modern en innovatief leren in Nekkerhal Mechelen met meer dan 100 exposanten, lezingen en hands-on workshops. Zoals ieder jaar kan je onze education experts terugvinden op de Econocomstand. Breng ons een bezoek en laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen in de sector! 📚💻

Black & White Children Charity Instagram Post (11)

Digital School Today on the Road – Sessie 1

Op 17 oktober deelden IT-verantwoordelijken van de Scholengroep KBM-Z in vijf scholen hun ervaringen over het technisch beheer van iPads. Onderwerpen omvatten EduScan, Apple School Manager, Mobile Device Management, de uitrol van gedeelde iPads en koppeling met Azure AD. Een waardevolle sessie binnen het innovatieve concept van Econocom om scholen te bezoeken, met meer sessies in het vooruitzicht voor kennisdeling en inspiratie voor digitaal onderwijs.

Lees meer

Black & White Children Charity Instagram Post (13)

Digital School Today on the Road – Sessie 3

Duik in het digitale onderwijs van de toekomst tijdens onze aankomende sessie, waar we de boeiende pedagogische benaderingen zullen verkennen om iPads effectief in te zetten in het middelbaar onderwijs. Blijf op de hoogte en mis deze waardevolle ervaring niet die de koers van het leren bepaalt. Schrijf je in voor updates en wees een van de eersten die de bevestigde details ontvangt.

Hou me op de hoogte

Black & White Children Charity Instagram Post (14)

Digital School Today on the Road – Sessie 4

Ontdek de grensverleggende mogelijkheden van iPads in het buitengewoon onderwijs tijdens onze aankomende sessie. Blijf op de hoogte en mis deze waardevolle ervaring niet die de impact van technologie op inclusief leren belicht. Schrijf je in voor updates en wees een van de eersten die de bevestigde details ontvangt.

Hou me op de hoogte

Black & White Children Charity Instagram Post (15)

Digital School Today on the Road – Sessie 5

Ontdek de praktische meerwaarde van iPads in deze komende sessie, gericht op praktijkgerichte lessen. Blijf op de hoogte en mis deze waardevolle ervaring niet die de impact van digitale tools op praktijkgericht leren onderzoekt. Schrijf je in voor updates en wees een van de eersten die de bevestigde details ontvangt.

Hou me op de hoogte

contacteer een onderwijs expert