Digitale school: wat kunnen wij voor jou doen?

De missie van Econocom is om met onze oplossingen bij te dragen aan onderwijsvernieuwing dankzij het duurzaam inzetten van technologie. In de klas brengen we dit dagelijks in de praktijk door leerkrachten te ondersteunen met de beste hardware op de markt, om zo mee te helpen bouwen aan de digitale school van de toekomst.

Heb je geen idee welke tools geschikt zijn voor jouw klas? Onze specialisten helpen je graag de juiste keuze te maken om laagdrempelig en praktisch aan de slag te gaan met onze oplossingen, waardoor je leerkrachten sterker staan en waardoor ook je leerlingen verder openbloeien.

Digitale Boekentas

Digitale Rugzak

Speciaal voor 1 op 1 scholen, ontwikkelden we de Digitale Rugzak: een totaalpakket waarbij alle leerlingen en leerkrachten een eigen laptop of tablet ter beschikking krijgen.

Het pakket bevat al onze oplossingen die je school nodig heeft en kan op maat worden samengesteld. Een Digitale Rugzak omvat bijvoorbeeld: iPad, hoes, pencil, apps, beheer, verzekering, opleiding voor leerkrachten en technische ondersteuning. 

Lees meer

Onze oplossingen

Centraal beheer

Hoe zorg je ervoor dat de iPads van je school altijd up-to-date zijn en beschikken over de juiste apps? Zeker niet door ze handmatig en één voor één in te stellen. Dankzij Mobile Device Management (MDM) en Apple School Manager is het beheer van iPads een fluitje van een cent.

Lees meer

opleidingen voor leerkrachten

Opleidingen & workshops

Econocom heeft een breed cursusaanbod voor leerkrachten en ICT-coördinatoren. Of je nu nood hebt aan enkele basisvaardigheden of je skills verder wil opkrikken: alle niveaus komen aan bod.

Meer weten

spaarpot

Het financiële plaatje

Je zit als school met een beperkt budget? We bekijken graag met jou het financiële plaatje. Zo kunnen we een haalbare oplossing bieden voor de aankoop van je Apple producten.

Lees meer

Econocom EduScan

EduScan

En jouw school? Met onze EduScan gaan we na hoe ver je school staat op het vlak van digitalisering, waar je naartoe wil en wat de stappen zijn om hier te geraken.

Ontdek de EduScan

Onze oplossingen

Infrastructuur

Het succes van een school die wil digitaliseren staat of valt bij de kwaliteit van de wifi-infrastructuur. We merken echter dat bij veel scholen het netwerk niet klaar is voor draadloos onderwijs. Econocom kan helpen bij de installatie en configuratie van een krachtige netwerkinfrastructuur, die de basis vormt van jullie digitale school.

Meer info

1b Younger Children Without Mask Using 300w At Home

Bring Your Own Device (BYOD)

Bij Bring Your Own Device (BYOD) nemen leerlingen hun eigen apparaat – zoals een laptop, tablet, of smartphone – mee naar school voor educatief gebruik. Deze aanpak bevordert gepersonaliseerd leren, verhoogt de betrokkenheid en biedt leerlingen de mogelijkheid om te werken met technologieën waarmee ze al vertrouwd zijn.

Lees meer

contacteer een onderwijs expert