Econocom is een Europese groep die de digitale transformatie mogelijk maakt voor bedrijven, scholen en instellingen. Wij ondersteunen klanten bij het centraal stellen van gebruikers als uitgangspunt voor hun digitale transformatie. Zo halen zij het maximale uit hun digitalisering.

De missie van Econocom Education is bijdragen aan onderwijsvernieuwing dankzij het duurzaam inzetten van technologie.  Omdat we geloven dat de toekomst van het onderwijs digitaal is, begeleiden we scholen doorheen het ganse innovatietraject. Van het begrijpen van de verwachtingen en het definiëren van behoeften, tot pedagogische ondersteuning.

Over ons

Sterk partnerschap met Apple

Sinds de overname van Switch Education in 2020, heeft Econocom een gepassioneerd team voor onderwijs, dat al meer dan 20 jaar een sterk partnerschap heeft opgebouwd met  Apple.

Als toonaangevende Apple-expert in België is Econocom de uitgelezen technologiepartner voor de kleinste basisschool tot de grootste universiteit. Een team van adviseurs en technisch engineers biedt een antwoord op de hedendaagse IT-noden van het onderwijs.

Econocom is een gecertificeerde Apple Authorised Education Specialist (AAES), de hoogste certificering die door Apple wordt afgegeven. Dit betekent dat wij voortdurend onze technische, commerciële en pedagogische expertise verder ontwikkelen op het gebied van Apple oplossingen voor het onderwijs.

Erkend Microsoft Education partner

Econocom is niet alleen Microsoft Education Surface Wederverkoper maar ook Education Global Training Partner. Als erkend Microsoft Education Surface wederverkoper weten wij niet alleen alles over de verschillende Microsoft Surface devices, maar kennen we ook de vele toepassingsmogelijkheden voor het onderwijs.

Als Education Global Training Partner mag Econocom ook training verzorgen. Zo krijg je niet alleen een mooi device, maar kunnen leerkrachten en ICT- coördinatoren snel en goed opgeleid aan de slag.

Over ons
Over ons
contacteer een onderwijs expert