DOKO raamcontract: Aankoop Apple hardware en accessoires

Econocom en DOKO sloten een nieuwe raamovereenkomst voor Apple hardware en accessoires! Deze overeenkomst is open voor alle leden van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen en biedt een scala aan mogelijkheden om het gebruik van technologie in het onderwijs te verbeteren.

 • De raamovereenkomst omvat een brede selectie van Apple toestellen, waaronder iPads en MacBooks. Deze moderne en veelzijdige apparaten stellen docenten en leerlingen in staat om te profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden en hun leerervaring te verrijken.
 • Naast Apple-toestellen omvat de overeenkomst ook ons uitgebreid assortiment aan accessoires. Denk hierbij aan hoesjes voor bescherming, laadkoffers voor efficiënt opladen, hoofdtelefoons voor een optimale geluidsbeleving en pencils voor creatieve expressie. Deze accessoires zijn speciaal geselecteerd om de functionaliteit en duurzaamheid van de apparaten te verbeteren en te voldoen aan de behoeften van het onderwijs.
 • Maar dat is nog niet alles! De raamovereenkomst biedt ook uitgebreide ondersteuning om de implementatie en het gebruik van de Apple-hardware te vergemakkelijken. Hieronder valt Mobile Device Management (MDM), waarmee beheerders eenvoudig de apparaten vanuit één centrale locatie kunnen beheren en beveiligen. Daarnaast worden technische training en support aangeboden om leerkrachten en IT-personeel te ondersteunen bij het effectieve gebruik van de technologie in de klas.
 • Voor verdiepende pedagogisch-didactische implementatie verwijst Doko door naar de pedagogische begeleidingsdienst van Katholiek Onderwijs Vlaanderen en hun nascholingsplatform nascholing.be


Wens je meer info over het aanbod van Econocom binnen deze raamovereenkomst? Contacteer ons gerust of schrijf u in via de knop onderaan.

Contacteer ons hier

Inschrijving

Raamovereenkomst DOKO – Apple hardware en accessoires

Waarom koos DOKO ons als Apple partner?

Deze keuze is gebaseerd op een beoordeling van onze prijs en kwaliteit. Econocom begeleidt scholen van A tot Z in hun aankoop van Apple-apparaten: van pedagogische visie, aankoop via webshops, opleidingen voor leerkrachten tot technische uitrol van de toestellen.

Enkele sterke punten:

 • All-in-one online eSchool portaal voor aankopen van zowel scholen als personeelsleden
 • Online herstellingen en verzekeringsgevallen aanmelden
 • Econocom is Apple Authorized Education Specialist
 • Technisch: eigen team van gecertifieerde Jamf School Engineers
Raamovereenkomst DOKO – Apple hardware en accessoires

Waarom Apple aankopen via Econocom?

 • Ongeëvenaarde expertise:
  Met jarenlange ervaring in de technologiesector en een diepgaand begrip van het onderwijslandschap, heeft Econocom de expertise om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de doelstellingen van jouw organisatie.
 • Concurrentiële prijzen:
  Dankzij de raamovereenkomst kunnen we zeer scherpe prijzen bieden voor een breed scala aan Apple producten.
 • Uitgebreid productassortiment:
  Onze uitgebreide selectie Apple hardware omvat alles voor jouw educatieve behoeften. Van iPads, iPhones, MacBooks, iMacs en accessoires tot garantie-uitbreidingen en oplaadkoffers. Bij Econocom vind je de perfecte apparaten om leren en samenwerken te verbeteren.
 • Vereenvoudigde inkoop:
  Door het wegnemen van de last van individuele openbare aanbestedingen maakt Econocom het inkoopproces moeiteloos voor organisaties. Zeg vaarwel tegen complex papierwerk en langdurige procedures, en zeg hallo tegen een overzichtelijke webshop en snelle leveringen.
 • Toegewijde ondersteuning:
  Bij Econocom begrijpen we het belang van betrouwbare technische en pedagogische ondersteuning. Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen met vragen of zorgen, zodat een vlotte integratie en implementatie gegarandeerd is.
 • Beschikbaar voor alle personeelsleden:
  Niet enkel scholen kunnen via dit raamcontract profiteren van voordelige aankoopvoorwaarden, ook alle personeelsleden in het Katholiek Onderwijs kunnen deze producten aan dezelfde scherpe voorwaarden aankopen!
Raamovereenkomst DOKO – Apple hardware en accessoires
Apple Producten
Raamovereenkomst DOKO – Apple hardware en accessoires
Accessoires
Raamovereenkomst DOKO – Apple hardware en accessoires
Onze Apple-experts helpen jouw school
Raamovereenkomst DOKO – Apple hardware en accessoires

Wat is het eSchool portaal?

Ons online eSchool portaal zorgt ervoor dat scholen volledig ontzorgd worden bij aankoop door leerlingen en leerkrachten. Het platform geeft zowel ouders als de school een duidelijk overzicht en bundelt alle mogelijke stappen in het proces:

 • Bestellen van apparaten en accessoires
 • Garantie uitbreiden
 • Schade of diefstal melden
 • Reparatie aanvragen
 • Vragen stellen aan de Econocom helpdesk
 • Gegevens beheren
 • Overzicht van facturen/betalingen

Inschrijven

Voor scholen

Dit is een open raamovereenkomst waarbij elke school op elk moment vrij kan instappen, zonder zelf een aanbesteding uit te schrijven.

Inschrijven kan via het mandaatformulier op de website van DOKO.

Naar de scholenwebshop

Voor personeelsleden

Ook alle medewerkers binnen het Katholiek Onderwijs hebben de mogelijkheid om deze hoogwaardige producten aan te schaffen tegen dezelfde scherpe voorwaarden.

Via onze webshop voor personeelsleden hoef je geen mandaat aan te vragen en kan je meteen bestellen. Betalen kan online via Bancontact en de levering is gratis.

Naar de personeelswebshop

contacteer een onderwijs expert