Educatieve programma’s

De wereld blijft in sneltempo veranderen. En dus ook de vaardigheden die scholieren nodig hebben om goed voorbereid te zijn. Met de educatieve programma’s van Microsoft in de klas wordt je niet alleen ondersteund met betaalbare, gemakkelijk te beheren technologie, maar ook met uitgebreide educatieprogramma’s zodat je snel van start kunt en meer tijd over houdt voor persoonlijke aandacht

Educatieve programma’s

Game based learning

Met Minecraft: Education Edition bewijs je dat leren heel erg leuk kan zijn. Al op jonge leeftijd kun je kinderen kennis laten maken met STEM onderwijs. Hiermee leren ze de o zo belangrijke vaardigheden voor de toekomst zoals creativiteit, samenwerken, probleemoplossend vermogen. End at alles in een omgeving waar geen andere grenzen zijn dan die van de verbeelding.

In 11 stappen aan de slag met Minecraft

Wil je nog eens stapje verder gaan? Met Microsoft MakeCode maak je grappige projecten die direct zichtbaar zijn en breng je blok- en teksteditors informatica tot leven voor leerlingen op verschillende niveaus.

Bereid je voor op jouw eerste MakeCode les 

Educatieve programma’s

Microsoft Educator Center

Gelukkig hoef je niet alles zelf te bedenken. Met de vele hulpmiddelen en gratis hulpbronnen van Microsoft kun je de lessen voorbereiden, lesgeven, het geleerde beoordelen, bijhouden en analyseren, zodat je meer tijd hebt om je te richten op wat het belangrijkst is: jouw studenten. 

Op het Microsoft Educator Center vindt je een ruim aanbod lesplannen, trainingen, educatieve programma’s, maar ook uitgebreide uitleg over tools die je wellicht nig niet ten volle benut. 

Bekijk het Microsoft Educator Center 

Educatieve programma’s

Microsoft Innovative Educator Programs

We kunnen je de handvatten geven, maar als docent ben jij de innovator die je leerlingen zal moeten meenemen in het gebruik van technologie. Begin je reis als een Microsoft Innovative Educator met het leren van de basisbeginselen van enkele van de tools. En bouw je kennis uit en deel jouw ervaring en expertise met anderen en met Microsoft. We moeten allen blijven leren en innoveren. 

Ben jij de volgende Microsoft Innovative Educator? 

contacteer een onderwijs expert