Microsoft Surface: meer dan een device

Kinderen groeien vandaag op met techniek; ze swipen op jonge leeftijd op de tablet, maken filmpjes met de telefoon en zijn meer dan eens bekend met alle mogelijkheden. Het leren op school zou hier een logisch verlengde van moeten zijn. Met de devices van Microsoft Surface is dat het geval, zonder hierbij het belang van leren schrijven met een pen te verliezen. 

Microsoft Surface: meer dan een device
Microsoft Surface: meer dan een device

Onbeperkt leren met Surface Go 2 

Stimuleer de creativiteit van leerlingen met Surface Go 2- een krachtig, betaalbaar en veelzijdig apparaat dat is gemaakt voor onderwijs en voor ontdekken. 

Zorg dat ieder moment in het leslokaal telt met een snelle metgezel voor de essentiële apps die leerlingen iedere dag gebruiken. Surface Go 2 stimuleert leerlingen met prestaties draagbaarheid en lange batterijduur.  

Surface Go 2 is net zo veelzijdig als de leerlingen die hem gebruiken. Maak aantekening met de Surface Pen, neem een filmpje om met je boekverslag, of gebruik je Surface Go 2 met de kenmerkende typecover en tover je tablet om tot een volwaardige laptop. 

Microsoft Surface: meer dan een device

Surface Pro 7 +

Al sinds de eerste Surface Pro staat alles in het teken van veelzijdigheid en prestatie. Met dit krachtige 2-in-1 device met een scherm van 12,3”ga je met de Surface Pen en losse type cover moeiteloos van een creatieve tablet naar een snelle laptop. Met een batterij duur van 15 uur, kun je de hele dag lesgeven zonder opnieuw op te laden. Dankzij de mogelijkheid een SSD kaart toe te voegen zit je nooit meer zonder geheugen. Tenslotte ben je door LTE advanced niet meer afhankelijk van het wifi netwerk, waardoor je altijd verder kunt. 

Alle Microsoft apps geven je de vrijheid om op een veilige manier je werk te doen, connectie te maken en zorgen dat samenwerken nog leuker wordt. 

contacteer een onderwijs expert