Mobiele Klas

Kiest jouw school voor een model waarbij toestellen gedeeld worden ? Met onze Mobiele Klas kunnen leerlingen werken met de nieuwste technologie en kan je hen opvolgen en begeleiden via de beste beheertools op de markt. De toestellen kunnen gelijktijdig worden opgeladen wanneer je ze opbergt. Dankzij de inbegrepen MDM Kickstart zorgen we ervoor dat jullie de devices feilloos zelf kunnen beheren.

Gaat jouw school naar 1 op 1 model waarbij elke leerling steeds zijn/haar eigen toestel gebruikt? Dan is onze Digitale Rugzak de ideale oplossing!

iPads in stevig koffertje

Mobiele Klas MINI

De Mobiele Klas MINI is een licht aluminium koffertje met 5 tablets in een stevige hoes. Ideaal wanneer je meestal in kleine groepjes werkt of wanneer je de toestellen meeneemt op uitstap.

grote koffer met iPads

Mobiele Klas MAXI

De Mobiele Klas MAXI  is een trolley met 15 tablets voor leerlingen en 1 leerkracht-device.  Perfect om toestellen te delen over de klassen heen of wanneer je de leerlingen meer individueel wil laten werken.

Beheer

We zorgen ervoor dat de ICT-coördinator de toestellen van jullie school centraal kan beheren. Wij kozen de beste MDM oplossingen op de markt, die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik in het onderwijs.  Ze hebben eenvoudige hulpmiddelen beschikbaar voor ICT-afdelingen, leraren en ouders.

Lees meer

MDM KickStart

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle uitrol zodat je echt het meeste uit je toestellen haalt. Tijdens de MDMl KickStart leren we je een aantal basisprincipes zodat je de juiste keuzes maakt tijdens de uitrol en het beheer van je toestellen

Meer info

Raamovereenkomsten

Econocom biedt via raamovereenkomsten scherpe prijzen en servicevoorwaarden voor de aankoop van laptops, iPads, Chromebooks en accessoires. Zowel leerlingen als leerkrachten.

DOKO Raamovereenkomst

Wil je meer informatie over de Mobiele Klas?

Vul onderstaand formulier in en onze education specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

contacteer een onderwijs expert