Apps en tools voor de klas

Een Surface device is gemaakt voor alle apps en tools voor de klas die je kent en gebruikt. Specifiek voor het onderwijs biedt Microsoft heel wat handige toepassingen en tools die je lessen interactief houden.  

Apps en tools voor de klas

Microsoft Teams

De Education licentie van Microsoft geeft je niet alleen Microsoft Teams maar ook vele extra mogelijkheden binnen Teams om met je leerlingen verder te komen. 

Gebruik opdrachten om opdracht toe te wijzen, de voortgang bij te houden en te becijferen. Koppel dit aan Insights en krijg inzicht in hoe lang ze bezig zijn geweest met de opdracht, wanneer ze hier aan gewerkt hebben en de interarctie. 

Apps en tools voor de klas

Microsoft Store

Er zijn zoveel geweldige apps beschikbaar in de Microsoft apps Store waarmee je de creativiteit van je leerlingen naar boven kunt halen. Ga brainstormen met gebruik van het Microsoft Whiteboard. Of gebruik Sway om creative interactieve rapporten en presentaties te maken. Laat leerlingen eenvoudig en snel hun werkstukken van video, tekst en andere multimedia samenvoegen tot een geweldig resultaat.  

De Microsoft apps Store staat vol met tools waarmee je de digitale vaardigheden snel en op een speelse manier kan vergroten.  

Apps en tools voor de klas

Interactief klaslokaal

Allemaal achter een Surface in de klas, het lijkt ideaal, maar soms wil je je eigen scherm delen op het grote scherm, of wil je een van de leerlingen laten delen wat zij gedaan hebben. Gebruik hiervoor de Wireless Display Adapter. Deze maakt gebruik van Wi-Fi CERTIFIED Miracast-technologie, dus je bent niet beperkt tot bepaalde apps of het streamen van inhoud. Je kunt vanaf je apparaat al je favoriete apps en tools voor de klas op een HD-tv of monitor weergeven. 

Om ervoor te zorgen dat leerlingen zich kunnen blijven focussen, zijn er allerlei tools beschikbaar. Hiermee kun je kijken waar ze mee bezig zijn of waardoor ze worden afgeleid en kun je ook tijdelijk schermen blokkeren.  

contacteer een onderwijs expert