Digitale Boekentas

Digitale Rugzak

Technologische toepassingen om het leren te ondersteunen zijn stilaan niet meer weg te denken uit ons onderwijs. Dankzij de Digisprong, zullen meer scholen meekunnen met de digitale versnelling. We groeien bovendien steeds meer naar een model waarbij elke leerling beschikt over een eigen toestel. 

Uit ervaring weten we dat een uniforme aanpak voor de hele school hierbij een veel grotere kans heeft op slagen. Als alle leerlingen over hetzelfde kwalitatieve toestel én software beschikken, kunnen leerkrachten maximaal blijven focussen op inhoud en kan de ICT-coördinator snelle ondersteuning bieden. 

iPad voor het onderwijs

Totaalpakket

Als antwoord op deze evolutie ontwikkelden we de Digitale Rugzak: een totaalpakket voor 1-1 scholen, waarbij alle leerlingen en leerkrachten een eigen laptop of tablet ter beschikking krijgen.

Het pakket heeft alles wat je school nodig heeft en kan op maat worden samengesteld. Een Digitale Rugzak omvat bijvoorbeeld: tablet, hoes, pencil, apps, beheer, verzekering, opleiding voor leerkrachten en technische ondersteuning. 

Econocom kan ook op financieel en administratief vlak je school volledig ontzorgen dankzij leasing formules.

Wil je graag een voorstel op maat, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Kijk je eerder naar een model waarbij toestellen worden gedeeld door meerdere leerlingen? Dan is onze Mobiele Klas de ideale oplossing!

Digisprong pakketten

Het Digisprong budget spendeer je maar beter wijs.  We ontwikkelden een aantal standaard pakketten die het best beantwoorden aan de noden van een school. Hierbij keken we ook naar wat de meest interessante investering is op lange termijn.

Nu tijdelijke BACK TO SCHOOL PROMO op het leerlingen pakket “Lager”! Kijk snel bij de pakketten voor leerlingen!

Pakketten voor leerlingen  Pakketten voor leerkrachten

contacteer een onderwijs expert