Problemen oplossen, creativiteit en samenwerken zijn vaardigheden die we allemaal nodig hebben. Het helpt kinderen bij hun ontwikkeling in de wereld van vandaag en bij het vormgeven van de wereld van morgen.

Elk kind wordt geboren met een gezonde dosis creativiteit. Een van de belangrijkste taken van leerkrachten is die verder te stimuleren. Apple brengt voortdurend nieuw materiaal uit waarmee leerkrachten het creatieve talent van leerlingen kunnen voeden.

Niet alleen hardware, maar ook tools, inspiratie en lesprogramma’s.

digitale-eindtermen

Digitale Eindtermen

Je weet als geen ander hoeveel impact de eindtermen hebben op jouw job. Sinds 1 september 2019 zijn nieuwe eindtermen van kracht voor het secundair onderwijs in Vlaanderen. Samen met Apple ontwikkelden we een brochure vol creatieve lesideeën die je helpen bij het behalen van deze eindtermen.

Brochure 1ste graad

Brochure 2de graad

Apple in de klas
Inspirerende programma’s
Apple in de klas
Toestellen met eindeloze mogelijkheden
Apple in de klas
Apps voor de klas
toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Omdat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn, biedt iPad een breed scala aan functies om studenten van alle niveaus te ondersteunen.

Krachtige ondersteunende functies zijn in de iPad ingebouwd om de visuele en auditieve scherpte, de motorische vaardigheden, het leervermogen en de schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid van de leerlingen te verbeteren. Zodat iedereen er gebruik van kan maken, ook leerlingen met een handicap. Of het nu gaat om werk, ontspanning, communicatie of spel.

contacteer een onderwijs expert