FormCase

Kwalitatieve Laadoplossingen

FormCase

Mobiele Laadkarren

Alle Formcase oplaadkarren zijn voorzien van een geïntegreerd karrensysteem, waardoor het eenvoudig is om de oplaadkar van A naar B te verplaatsen. Ze beschikken over een uitschuifbaar en vervangbaar handvat met een ingebouwde zekering. Daarnaast hebben ze twee zijhandvatten en één handvat aan de voorkant of bovenkant (afhankelijk van het model), zodat je de oplaadkar gemakkelijk kunt meenemen over trappen.

FormCase

Wielen en Koeling

Met 2 ingebouwde wielen en een geïntegreerd bodemschuifsysteem is het eenvoudig om de trolley door het schoolgebouw te verplaatsen. Alle wielen zijn stevig en goed beschermd tegen breuk. De ingebouwde actieve ventilatie zorgt voor een maximale geluidsemissie van 31 dBA en een ventilatiekracht van 39m/h, waardoor de apparaten veilig en beschermd blijven tegen oververhitting.

FormCase

Kabelmanagement

Geen gedoe met kabels dankzij Formcase! Dankzij het geavanceerde kabelbeheersysteem kunnen de originele voedingskabels van de mobiele apparaten moeiteloos worden aangesloten en kan de overtollige lengte netjes worden opgeborgen in de daarvoor bestemde gleuven. Indien nodig kunnen de kabels ook snel worden vervangen. Om te voorkomen dat de kabels in de war raken, kun je eenvoudig de overtollige lengtes opbergen in het daarvoor bestemde gebied en deze stevig vastzetten op het metalen gedeelte met een rubberen bevestiging.

Voordelen

FormCase

TransformerCase

De tablet case serie van Formcase – TransformerCase – biedt plaats aan 10, 16 of 20 apparaten, afhankelijk van het model, dankzij hoogwaardig schuim dat nauwkeurig op maat kan worden aangepast. Alle oplaadkoffers van Formcase zijn voorzien van een aan/uit-schakelaar en een geïntegreerd actief ventilatiesysteem voor optimale koeling in de opbergkoffers.

Dankzij de slimme oplaadtechnologie is een timer niet langer nodig, aangezien de transportkoffers van Formcase automatisch het oplaadproces regelen. De iPad-koffers van Formcase zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een optimale gewichtsverdeling door een doordachte materiaalsamenstelling. Alle koffers van Formcase zijn uitgerust met goed beschermde, soepel rollende wielen en een uitschuifbaar trolleyhandvat voor gemakkelijk transport, zelfs over trappen. De koffers kunnen worden vergrendeld met een hangslot voor maximale diefstalbeveiliging. Kortom, de perfecte oplossing voor jouw digitale klaslokaal.

Kenmerken

USB-C-oplaadhub met automatische uitschakeling

Geïntegreerd ventilatiesysteem voor perfecte temperatuurregeling

Trolleysysteem met uitschuifbaar handvat + 2 zijhandvatten

2 ingebouwde wielen voor gemakkelijke en veilige mobiliteit

Geschikt voor 10 tablets van maximum 11″, incl. beschermhoes

Max. dimensies per tablet incl. hoes en/of keyboard
→ Hoogte 285 x Breedte 200 x Diepte 23mm

FormCase
FormCase
FormCase
FormCase
FormCase

Geschikt voor 16 tablets van maximum 11″, incl. beschermhoes

Max. dimensies per tablet incl. hoes en/of keyboard
→ Hoogte 270 x Breedte 200 x Diepte 24mm

FormCase
FormCase
FormCase
FormCase
FormCase

Geschikt voor 20 tablets van maximum 11″, incl. beschermhoes

Max. dimensies per tablet incl. hoes en/of keyboard
→ Hoogte 270 x Breedte 200 x Diepte 23mm

FormCase
FormCase
FormCase
FormCase
FormCase
contacteer een onderwijs expert