Webinar – Digisprong!

Bekijk nu de webinar

Digisprong is het project van de Vlaamse overheid om kwaliteitsvolle digitalisering in het onderwijs te garanderen. Dit omvat het uitrollen van laptops en tablets, maar ook het opleiden van docenten en leerlingen in het gebruik van deze technologie. Ontdek in de webinar “Digisprong” hoe Econocom scholen helpt om de digitale transitie te maken en hun onderwijs te verbeteren.

Herbekijk deze webinar

Webinar: Digisprong

Inhoud

Hoe begin je als school aan een degelijke transitie naar leren en lesgeven met digitale middelen? In deze webinar over Digisprong geeft Bart Boelen een oriëntatie in de stappen die je best onderneemt als schoolteam: van aankoop tot professionalisering.

Voor wie?

Met deze webinar willen we directies inzicht geven in de het traject van leiderschap en visie, dat de basis vormt voor een succesvolle en duurzame digitalisering.

Bart Boelen

Wie is de spreker?

Bart Boelen is expert Hybride leren en Instructional Design aan de UCLL. In zijn eigen klaspraktijk in het lager onderwijs, als innovator aan de T2-campus of Pedagogisch ICT-coördinator in het SO is effectief gebruik van ICT in de klas zijn streefdoel geweest.

Bart is Apple Professional Learning Specialist en hij inspireert dagelijks collega’s om de veelzijdigheid van de iPad te benutten in hun lessen.

Bekijk deze webinar

Heb je deze webinar gemist of wil je alles nog eens rustig bekijken? Vul je gegevens in en wij sturen de opname naar je toe!

Bekijk de webcast

contacteer een onderwijs expert