Webinar – Microsoft Surface als onderwijstool

Donderdag 25 maart om 13u30 – GRATIS

Hoe past Microsoft Surface binnen een succesvolle digitale school? Wat komt er allemaal kijken bij digitalisering en hoe hou je dit financieel haalbaar?

Herbekijk dit webinar

microsoft_surface_onderwijs

Inhoud

Wat de afgelopen periode duidelijk is geworden is dat leren niet alleen in het klaslokaal plaats vindt. Hierbij is het hebben van een device dat betaalbaar, veilig en eenvoudig in gebruik is van het grootste belang.  

Digitaliseren is meer dan het uitdelen van toestellen. Daarom overlopen we enkele cruciale stappen  die je school best kan doorlopen om op een verantwoorde en succesvolle manier te innoveren.

Ook laten we je graag de mogelijkheden zien van enkele Microsoft devices. Hoe zorgen deze toestellen voor meer inclusiviteit? Hoe draagt dit bij aan veilige schoolomgeving? Help je je leerlingen binnen een prikkelvrije omgeving? Hoe zorgt een pen er juist voor dat iets beter onthouden wordt? En niet onbelangrijk: hoe past dit binnen bestaande budgetten? (De devices die we laten zien, vallen binnen de CIBG raamovereenkomsten.) 

Voor wie?

Met dit webinar willen we directies inzicht geven in de belangrijke stappen naar een digitale school. We tonen aan hoe Microsoft Surface ingezet kan worden als een veelzijdige onderwijstool en hoe dit kan op een financieel haalbare manier.

ciska-schrooten

Ciska Schrooten is afdelingshoofd education bij Econocom. Ze heeft jaren gewerkt in het onderwijs en zo ruime ervaring in het opzetten van digitale projecten binnen de eigen leeromgevingen alsook bij vele scholen sindsdien.

kvdm

Kris Vande Moortel is ruim 20 jaar ICT manager geweest binnen het onderwijs en is nu naast zijn werk bij Microsoft als Education specialist ook consultant digital transformation schools.  

Bekijk dit webinar

Heb je dit webinar gemist of wil je alles nog eens rustig bekijken? Vul je gegevens in en wij sturen de opname naar je toe!

Bekijk de webcast

contacteer een onderwijs expert