Webinar: Microsoft Surface als onderwijstool

Hoe past Microsoft Surface binnen een succesvolle digitale school? Wat komt er allemaal kijken bij digitalisering en hoe hou je dit financieel haalbaar?

Herbekijk deze webinar

Webinar: Microsoft Surface als onderwijstool

Inhoud

De Covid-19 pandemie heeft ons geleerd dat leren niet alleen in het klaslokaal plaatsvindt. Hierbij is het hebben van een device dat betaalbaar, veilig en eenvoudig in gebruik is van het grootste belang.

Digitaliseren is meer dan het uitdelen van toestellen. Daarom doorlopen we enkele cruciale stappen die je school het beste kan doorlopen om op een verantwoorde en succesvolle manier te innoveren.

Ook laten we je graag de mogelijkheden zien van enkele Microsoft devices. Hoe zorgen deze toestellen voor meer inclusiviteit? Hoe dragen ze bij aan een veilige schoolomgeving? Helpen ze je leerlingen binnen een prikkelvrije omgeving? Hoe zorgt een pen ervoor dat iets beter wordt onthouden? En niet onbelangrijk: hoe passen deze toestellen binnen de bestaande budgetten? (De devices die we laten zien, vallen binnen de CIBG raamovereenkomsten.)

Voor wie?

Met deze webinar willen we directies inzicht geven in de belangrijkste stappen naar een digitale school. We tonen aan hoe Microsoft Surface ingezet kan worden als een veelzijdige onderwijstool en hoe dit kan op een financieel haalbare manier.

Ciska Schrooten

Ciska Schrooten is afdelingshoofd Education bij Econocom. Ze heeft zelf jaren in het onderwijs gewerkt en heeft uitgebreide ervaring in het opzetten van digitale projecten.

Webinar: Microsoft Surface als onderwijstool

Kris Vande Moortel is ruim 20 jaar ICT manager geweest binnen het onderwijs, en is nu naast zijn werk bij Microsoft als Education Specialist ook consultant Digital Transformation Schools.  

Bekijk deze webinar

Heb je deze webinar gemist of wil je alles nog eens rustig bekijken? Vul je gegevens in en wij sturen de opname naar je toe!

Bekijk de webinar

contacteer een onderwijs expert