Gebruik van Microsoft Office-apps op iPad

Tijdens deze sessie laten we je ontdekken hoe je de Microsoft Office-apps op je iPad kunt gebruiken en verkennen we de belangrijkste verschillen ten opzichte van het gebruik op andere apparaten. We zullen ons richten op de apps Word, Excel en PowerPoint, evenals Microsoft Teams op de iPad.

Gebruik van Microsoft Office-apps op iPad

Inhoud

  1. Verschillen in Word, Excel en PowerPoint: Leer hoe je optimaal gebruik kunt maken van de Microsoft Office-apps op je iPad en ontdek de belangrijkste verschillen ten opzichte van het gebruik op andere apparaten. We zullen je laten zien hoe je snel en efficiënt kunt navigeren in de iPad-versies van Word, Excel en PowerPoint en hoe je de krachtige functies kunt benutten om je werk te optimaliseren.
  2. Microsoft Teams op iPad: Ontdek hoe je Microsoft Teams kunt gebruiken op je iPad om naadloos te communiceren en samen te werken met collega’s en leerlingen. Leer hoe je eenvoudig kunt deelnemen aan vergaderingen, chatberichten kunt sturen en bestanden kunt delen, allemaal vanuit de palm van je hand.

Voor wie?

Deze coachingsessie biedt leerkrachten waardevolle inzichten en praktische tips om het maximale te halen uit het gebruik van Microsoft Office-apps op hun iPad. Of je nu lesmateriaal wilt maken, cijfers wilt bijhouden, presentaties wilt geven of effectief wilt samenwerken met je team, je zult ontdekken hoe je dit alles kunt doen op je vertrouwde iPad met de Microsoft Office-apps.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert