Lesgeven met iPad: Gevorderd

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op het gebruik van de iPad in de klas en ontdek je hoe je verschillende Apple-apps op een effectieve manier kunt inzetten. “Lesgeven met iPad: Gevorderd” is bedoeld voor deelnemers die al enige ervaring hebben met het werken met een iPad en klaar zijn om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Lesgeven met iPad – Gevorderd

Inhoud

  1. Verkenning van Apple-apps: Tijdens deze sessie krijgen deelnemers de kans om te werken met verschillende Apple-apps die speciaal zijn ontworpen voor educatieve doeleinden. We gaan dieper in op het gebruik van Safari voor het verkennen van educatieve bronnen, de camera voor creatieve projecten, iMovie voor het maken van boeiende video’s en Keynote voor interactieve presentaties. Leer hoe je deze apps optimaal kunt benutten om je lesinhoud dynamischer en boeiender te maken.
  2. Verwerving van belangrijke vaardigheden: Door actief aan de slag te gaan met de iPad en de verschillende apps, zullen deelnemers belangrijke vaardigheden verwerven in het gebruik van deze technologie in de klas. Van het maken van professioneel ogende video’s tot het ontwerpen van interactieve presentaties, je leert hoe je de iPad kunt inzetten als een waardevol hulpmiddel om leerstof op een aantrekkelijke manier over te brengen.
  3. Inzetten van apps voor presentatie en samenwerking: Naast de Apple-apps komen ook andere apps aan bod die leerkrachten ondersteunen bij het presenteren en samenwerken met leerlingen en ouders. Ontdek hoe je apps kunt gebruiken om interactieve lessen te creëren, virtueel samen te werken met leerlingen en ouders te betrekken bij het leerproces van hun kinderen.

Voor wie?

Deze coachingsessie biedt onderwijsprofessionals waardevolle inzichten en praktische tips om hun lespraktijk naar een hoger niveau te tillen met behulp van technologie. Je leert hoe je de iPad op een creatieve en effectieve manier kunt integreren in je onderwijs, waardoor je nog meer uit je lessen kunt halen en je leerlingen kunt inspireren en betrekken.

Deze training biedt jou de nodige kennis en tools om jouw Apple-apparaat te gebruiken als een krachtige onderwijshulp. Leer hoe je technologie effectief kunt integreren in je lessen en hoe je jouw onderwijspraktijk kunt verrijken met digitale mogelijkheden.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert