Lesgeven met iPad – Basistraject

Als education-expert begrijpen we dat de succesvolle implementatie van iPads in het onderwijs afhankelijk is van het vertrouwen en de vaardigheden van de leerkrachten om deze technologie effectief te gebruiken. Daarom hebben we een uitgebreid basistraject ontwikkeld dat we als een absolute must beschouwen voor elke leerkracht die wil lesgeven met de iPad. Dit basistraject is zorgvuldig samengesteld om leerkrachten te ondersteunen bij het ontwikkelen van de nodige kennis en bekwaamheid om de iPad optimaal te integreren in hun lespraktijk. Tijdens het traject worden leerkrachten stap voor stap begeleid bij het verkennen van de verschillende functies, apps en mogelijkheden van de iPad die relevant zijn voor het onderwijs. Ze leren hoe ze deze tools kunnen aanpassen aan hun specifieke vakgebieden en lesplannen, zodat ze een gepersonaliseerde en doelgerichte leerervaring kunnen creëren voor hun leerlingen.

Lesgeven met iPad – Basistraject

Inhoud

In deze module leer je hoe de iPad een rol kan spelen in je klas. In deze sessie leer je heel wat basis skills die onmisbaar zijn in de klas. Eerst leren we je de verschillende kleine onderdelen en ingebouwde tools kennen. Erna brengen we enkele basisvaardigheden aan hoe je met de iPad aan de slag kan.

Inhoud traject:

  • Leer met een iPad te werken (hardware en navigeren)
  • Leer een aantal handige apps kennen waar je in de klas heel wat kanten mee op kan.
  • Leer op een eenvoudige manier content maken voor op de klasvloer.
  • Hoe kan ik iPads eenvoudig verbinden naar TV, beamer of touch borden.

Voor wie?

Met deze opleiding geven we leerkrachten de nodige basis mee om met iPads aan de slag te gaan in de klas. Lesgeven met nieuwe technologie biedt heel wat voordelen en kan je als leerkracht helpen om sneller en efficiënter te werken.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert