Nieuwe leerplannen eerste en tweede graad digitaal

Met de invoering van nieuwe leerplannen komt er vaak veel op leerkrachten af. In deze training leer je hoe je de gestelde doelen in de leerplannen kunt ondersteunen en versterken met behulp van digitale middelen. We willen je helpen om het beste uit de nieuwe leerplannen te halen en de leerervaring van je leerlingen te verbeteren door slim gebruik te maken van technologie.

Nieuwe leerplannen eerste en tweede graad digitaal

Inhoud

Afstemming met de school over specifieke behoeften: Tijdens deze sessie zullen we samen met de school afstemmen waar precies de behoeften liggen met betrekking tot de nieuwe leerplannen. We willen jou en je collega’s de mogelijkheid bieden om specifieke vragen en uitdagingen rond de nieuwe leerplannen te bespreken, zodat de coachingsessie optimaal aansluit bij de behoeften van de school.

Voor wie?

Deze coachingsessie is ontworpen om leerkrachten te ondersteunen bij het navigeren door de nieuwe leerplannen en om hen te helpen technologie op een doordachte en effectieve manier te integreren in hun onderwijspraktijk. We willen je de tools en het vertrouwen geven om de overgang naar de nieuwe leerplannen soepel te laten verlopen en het leren van je leerlingen te versterken met behulp van technologie.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert