Klasmanagement

In het boeiende domein van klasmanagement is het enthousiasme van kinderen wanneer ze een device in handen krijgen, ongeëvenaard. Deze workshop is speciaal ontworpen om beginnende leerkrachten te ondersteunen bij het effectief inzetten van technologie in het klaslokaal en ervoor te zorgen dat leerlingen niet alleen betrokken blijven, maar ook meer leren.

Klasmanagement

Inhoud

  1. Digitaal klassenbeheer: Ontdek hoe je je klas digitaal kunt organiseren en taken efficiënt kunt verdelen met behulp van diverse digitale tools en apps. Leer hoe je een gestroomlijnde workflow kunt creëren, waardoor de communicatie en samenwerking tussen jou en je leerlingen worden verbeterd.
  2. Eenvoudige distributie van lesmateriaal: Leer hoe je lesmateriaal op een makkelijke manier kunt delen met je leerlingen. Ontdek handige digitale platforms en toepassingen waarmee je lesmateriaal snel en gemakkelijk toegankelijk kunt maken voor je hele klas.
  3. Behoud van aandacht: In een tijd van digitale afleiding, zelfs in een thuisomgeving, is het van essentieel belang om de aandacht van leerlingen te behouden tijdens de les. Leer praktische strategieën en concentratietips om een betrokken en geconcentreerde leeromgeving te creëren.
  4. Geheimen van het digitale klaslokaal: Ontdek de geheimen van het digitale klaslokaal en leer hoe je technologie kunt inzetten om de leerervaring van je leerlingen te verrijken. Leer over interactieve tools, multimedia en gamification die het leren bevorderen en de betrokkenheid vergroten.
  5. Werken met apps als Schoolwork en Klaslokaal: Tijdens deze sessie leer je specifiek werken met handige apps zoals Schoolwork en Klaslokaal. Ontdek hoe deze apps je kunnen helpen bij het beheren van opdrachten, het volgen van de voortgang van leerlingen en het bieden van gerichte feedback.

Voor wie?

Deze sessie is de ideale start voor beginnende leerkrachten die hun klasmanagementvaardigheden willen versterken en zich willen verdiepen in het gebruik van technologie in het onderwijs. Je zult waardevolle inzichten en praktische tips opdoen om een effectieve en inspirerende leeromgeving te creëren waarin leerlingen worden aangemoedigd om te leren en te groeien met behulp van digitale mogelijkheden. Schrijf je vandaag nog in voor deze sessie en ontdek hoe je het meeste uit je lessen kunt halen met de kracht van technologie!

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert