Jamf School KickStart+: Gedeelde iPad

Jamf School is een oplossing voor mobiel apparaatbeheer (MDM) en is exclusief ontwikkeld voor scholen. Dankzij de intuïtieve webgebaseerde interface is het implementeren, beheren en beveiligen van Mac, iPad, iPhone en Apple TV nog nooit zo eenvoudig geweest. Jamf School biedt je de mogelijkheid om Apple-apparaten gemakkelijk te implementeren en te beheren, zodat jij je kan concentreren op je echte missie: lesgeven. Compleet met apps voor docenten, studenten en ouders, creëert Jamf School de optimale digitale ervaring en zorgt ervoor dat studenten gefocust en betrokken zijn. Als we de basis juistgezet hebben met de Jamf School KickStart, kunnen we het ICT-team verder begeleiden met onze Jamf School KickStart+. Deze werd speciaal ontwikkeld voor de scholen die van het onpersoonlijk gedeelde implementatiemodel verder willen evolueren naar Gedeelde iPad.

Jamf School KickStart+: Gedeelde iPad

Inhoud traject

Met Gedeelde iPad kunnen meerdere leerlingen met dezelfde iPad in een klaslokaal werken. Zo kun je met een gedeeld apparaat iedere leerling toch een persoonlijke leerervaring bieden.
Het maakt niet alleen de overgang tussen verschillende lessen veel eenvoudiger, maar bespaart ook nog eens tijd. Leerlingen kunnen gemakkelijker doorgaan waar ze gebleven waren en hun werk wordt automatisch bewaard. Als ook Klaslokaal wordt gebruikt, zorgt de intelligente caching-voorziening dat leerlingen snel kunnen inloggen bij een iPad die ze eerder hebben gebruikt.

Voor wie?

Econocom heeft er daarom voor gekozen om scholen die naar Gedeelde iPad willen gaan te begeleiden op basis van een Statement of Work. Samen met de ict- verantwoordelijke(n) van de school spreken we af wat Econocom doet en waar Econocom ondersteunt. Dit vormt dan de basis waarop we ons engageren om de KickStart+ uit te voeren.

Jamf School KickStart+: Gedeelde iPad

Praktisch

Aantal deelnemers: Een kickstart kan door maximum 4 personen gevolgd worden.
Duur opleiding: 4 uur

Vereisten voor de deelnemers:

  • Een werkende iPad met de laatste iOS versie.
  • Actieve Apple School Manager omgeving
  • Geactiveerde Jamf School licenties

Wil je deze opleiding organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulieren in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert