Jamf School KickStart+: 1 op 1-Model

Jamf School is een oplossing voor mobiel apparaatbeheer (MDM) en is exclusief ontwikkeld voor scholen. Dankzij de intuïtieve webgebaseerde interface is het implementeren, beheren en beveiligen van Mac, iPad, iPhone en Apple TV nog nooit zo eenvoudig geweest. Jamf School biedt je de mogelijkheid om Apple-apparaten gemakkelijk te implementeren en te beheren, zodat jij je kan concentreren op je echte missie: lesgeven. Compleet met apps voor docenten, studenten en ouders, creëert Jamf School de optimale digitale ervaring en zorgt ervoor dat studenten gefocust en betrokken zijn. Als we de basis juist gezet hebben met de Jamf School KickStart, kunnen we het ICT-team verder begeleiden met onze Jamf School KickStart+. Deze werd speciaal ontwikkeld voor de scholen die van het onpersoonlijk gedeelde implementatiemodel verder willen evolueren naar een 1:1-project.

Jamf School KickStart+: 1 op 1-Model

Inhoud traject

Bij een 1:1-implementatie beschikt elke leerling en leerkracht over een eigen iPad. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee voor de inrichting van de Jamf School- omgeving. Elke iPad kan zich mogelijks anders gedragen i.f.v. de gekoppelde leerling en het leerjaar waarin hij of zij zich bevindt.

Voor wie?

Econocom heeft er daarom voor gekozen om scholen die naar een 1:1-implementatie willen gaan te begeleiden op basis van een Statement of Work. Samen met de ict- verantwoordelijke(n) van de school spreken we af wat Econocom doet en waar Econocom ondersteunt. Dit vormt dan de basis waarop we ons engageren om de KickStart+ uit te voeren.

Jamf School KickStart+: 1 op 1-Model

Praktisch

Aantal deelnemers: Een kickstart kan door maximum 4 personen gevolgd worden.
Duur opleiding: 4 uur

Vereisten voor de deelnemers:

  • Een werkende iPad met de laatste iOS versie.
  • Actieve Apple School Manager omgeving
  • Geactiveerde Jamf School licenties

Wil je deze opleiding organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulieren in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert