iPad in Onderbouw Lager

Tijdens deze sessie leer je op authentieke manieren hoe je de creativiteitsapps van Apple, zoals iMovie, Camera en Foto’s, kunt integreren in alle vakken om de lessen interessant en boeiend te maken voor leerlingen in de onderbouw van de basisschool.

iPad in Onderbouw Lager

Inhoud

  1. Integratie van creativiteitsapps in alle vakken: Ontdek hoe je de creativiteitsapps van Apple kunt gebruiken als waardevol hulpmiddel in verschillende vakgebieden. Leer hoe je iMovie kunt inzetten om boeiende video’s te maken, de Camera-app kunt gebruiken voor creatieve projecten en de Foto’s-app kunt benutten voor visuele verhalen. Ontdek hoe deze apps een toegevoegde waarde kunnen zijn in taal, rekenen, wereldoriëntatie en nog veel meer.
  2. Ontwerpen van creatieve en leerlinggerichte activiteiten: Leer hoe je creatieve en leerlinggerichte activiteiten kunt ontwerpen om het kritisch denken, probleemoplossend vermogen, creativiteit en samenwerking van de leerlingen te bevorderen. Ontdek hoe je technologie kunt inzetten om interactieve opdrachten te creëren die de betrokkenheid en motivatie van de leerlingen vergroten.
  3. Verrijking van het leerproces: Leer hoe je de iPad en creativiteitsapps kunt gebruiken als een middel om het leerproces te verrijken en leerlingen een actieve rol te geven in hun eigen leerervaring. Ontdek hoe technologie kan bijdragen aan een diepgaand begrip van de leerstof en hoe leerlingen kunnen worden aangemoedigd om hun eigen ideeën en oplossingen te delen.

Voor wie?

Deze coachingsessie biedt leerkrachten waardevolle inzichten en praktische tips om het maximale te halen uit het gebruik van technologie in de onderbouw van de basisschool. Je zult geïnspireerd worden om creatieve en innovatieve activiteiten te ontwerpen die de leerlingen zullen enthousiasmeren en uitdagen om hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert