Instructieprincipes en Digitale Tools

In deze innovatieve coachingsessie  over instructieprincipes en digitale tools ontdek je de enorme potentie van digitale middelen voor het opnemen en bewerken van instructiefilmpjes. Je leert niet alleen hoe je eenvoudig instructiemateriaal kunt creëren, maar ook hoe je met behulp van verschillende apps en programma’s professionele filmpjes kunt produceren.

creatief zijn met iPad

Inhoud

  1. Instructiefilmpjes opnemen en bewerken: Leer hoe je met je device boeiende en informatieve instructiefilmpjes kunt opnemen. Ontdek handige technieken om je filmpjes te bewerken en te verbeteren, zoals het toevoegen van grafische elementen, tekst, en overgangen. Met deze vaardigheden kun je complexe concepten op een duidelijke en toegankelijke manier aan je leerlingen uitleggen.
  2. Gebruik van professionele apps en programma’s: Ontdek een scala aan apps en programma’s die speciaal zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het maken van hoogwaardige instructiefilmpjes. We bespreken de functionaliteiten van deze tools en hoe je ze optimaal kunt benutten om jouw lesmateriaal naar een hoger niveau te tillen.
  3. Exploratie van ingebouwde functionaliteit: Je device heeft waarschijnlijk al ingebouwde functionaliteiten die je kunnen helpen bij het maken van instructiefilmpjes. We kijken naar deze mogelijkheden en tonen je hoe je ze op een effectieve manier kunt inzetten. Van schermopname tot stemopname, je leert alles om boeiende content te creëren.

Voor wie?

Deze coachingsessie is speciaal ontworpen om leerkrachten te voorzien van praktische tips en technieken die je direct kunt toepassen in je eigen lespraktijk. Leer hoe je op een efficiënte en inspirerende manier gebruikmaakt van technologie, zodat je nog meer uit je lessen kunt halen en je leerlingen op een vernieuwende wijze kunt motiveren en betrekken bij het leerproces.

Klaar om jouw lesmateriaal naar een hoger niveau te tillen met behulp van digitale middelen? Schrijf je in voor deze coachingsessie en laat je inspireren door de mogelijkheden van technologie in het onderwijs!

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert