Iedereen is creatief (Foto + Tekenen)

In deze sessie “Iedereen is creatief” laten we je kennismaken met het krachtige effect van creatieve expressie op leerlingen. Dankzij jarenlang onderzoek en samenwerking met onderwijsprofessionals weten we dat creatieve activiteiten de betrokkenheid van leerlingen vergroten en hen stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling. Deze sessie richt zich specifiek op creatieve projecten waarbij leerlingen ideeën leren ontwikkelen en deze overbrengen via foto’s en tekeningen.

Iedereen is creatief (Foto + Tekenen)

Inhoud

  • Deze sessie is op basis van de handleidingen van “Iedereen is creatief” (foto’s en tekeningen) deze bevatten projecten waarmee leerlingen ideeën leren ontwikkelen en die leren overbrengen via foto’s en tekeningen;
  • Bovendien hebben leerkrachten met deze handleidingen talloze mogelijkheden om op elk niveau creatieve skills op een leuke, relevante manier in de les te integreren.

Voor wie?

Deze coachingsessie biedt leerkrachten waardevolle inzichten en praktische tips om het maximale te halen uit het gebruik van creatieve activiteiten in de les, ondersteund door foto’s en tekeningen. Je zult leren hoe je leerlingen kunt aanmoedigen om hun eigen ideeën te ontwikkelen, hun creatieve vaardigheden te ontplooien en zich uit te drukken op een unieke manier.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert