Iedereen is creatief (Film + Muziek)

In deze opleiding ontdekken leerkrachten hoe ze er voor kunnen zorgen dat de leerlingen zich op een leuke en creatieve manier kunnen uiten door het maken van films en muziek. We zullen je laten zien hoe je film en muziek kunt integreren in alle lessen, waardoor leerlingen hun ideeën kunnen ontwikkelen en leren overbrengen via deze kunstvormen.

Iedereen is creatief (Film + muziek)

Inhoud

  • Deze sessie is op basis van de handleidingen van “Iedereen is creatief” (film en muziek) deze bevatten projecten waarmee leerlingen ideeën leren ontwikkelen en die leren overbrengen via film en muziek;
  • Bovendien hebben leerkrachten met deze handleidingen talloze mogelijkheden om op elk niveau creatieve skills op een leuke, relevante manier in de les te integreren.

Voor wie?

Deze coachingsessie biedt leerkrachten waardevolle inzichten en praktische tips om het maximale te halen uit het gebruik van creatieve activiteiten in de les, ondersteund door foto’s en tekeningen. Je zult leren hoe je leerlingen kunt aanmoedigen om hun eigen ideeën te ontwikkelen, hun creatieve vaardigheden te ontplooien en zich uit te drukken op een unieke manier.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert