Eindtermen secundair: digitaal

In deze training leer je hoe je digitale middelen kunt inzetten om de gestelde doelen in de eindtermen van het secundair onderwijs te ondersteunen. We willen je helpen om het behalen van de gestelde doelen te versterken en de leerervaring van je leerlingen te verrijken door slim gebruik te maken van technologie.

Eindtermen secundair onderwijs

Inhoud

Afstemming met de school over specifieke behoeften: Tijdens deze sessie zullen we samen met de school afstemmen waar precies de behoeften liggen met betrekking tot de eindtermen. We willen jou en je collega’s de mogelijkheid bieden om specifieke vragen en uitdagingen rond de eindtermen te bespreken, zodat de coachingsessie optimaal aansluit bij de behoeften van de school.

Voor wie?

Deze coachingsessie is ontworpen om leerkrachten te ondersteunen bij het navigeren door de nieuwe leerplannen en om hen te helpen technologie op een doordachte en effectieve manier te integreren in hun onderwijspraktijk. We willen je de tools en het vertrouwen geven om de overgang naar de nieuwe leerplannen soepel te laten verlopen en het leren van je leerlingen te versterken met behulp van technologie.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert