Digitale Vaardigheden: Basis

Tijdens deze boeiende training “Digitale vaardigheden: basis” leer je hoe je jouw iPad of Mac op de meest efficiënte wijze kunt inzetten als een waardevol hulpmiddel in het onderwijs. Of je nu net begint met het gebruik van het apparaat of aan het begin staat van je ontwikkeling op dit gebied, deze training is speciaal ontworpen om jou op weg te helpen.

iPads in de klas

Inhoud

  1. Kennismaking met basisprincipes en krachtige functies: Stap voor stap ontdek je de basisprincipes van jouw Apple-besturingssysteem. Leer hoe je het meeste uit je apparaat kunt halen door de krachtige ingebouwde functies te benutten. We verkennen een breed scala aan mogelijkheden, waaronder instellingen, Safari voor webbrowsing, camera- en fotofuncties, dicteren en spraakherkenning, Toegankelijkheidsopties, Notities en de App Store.
  2. Verkenning van ingebouwde apps en toepassingen: We gaan dieper in op de verschillende ingebouwde apps en toepassingen die je kunt gebruiken in je onderwijspraktijk. Leer hoe je deze tools kunt integreren in je lessen en hoe ze kunnen bijdragen aan een effectieve en boeiende leerervaring voor je leerlingen.
  3. Aanpassen van persoonlijke instellingen: Ontdek hoe je jouw iPad of Mac kunt personaliseren door instellingen aan te passen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Leer hoe je het apparaat optimaal kunt instellen, zodat het naadloos aansluit op jouw onderwijsstijl en leerbehoeften.

Voor wie?

Deze basistraining is speciaal ontworpen voor gebruikers die net beginnen met het werken met hun iPad of Mac en voor degenen die aan het begin staan van hun ontwikkeling op het gebied van digitale vaardigheden. We bieden een stapsgewijze aanpak om je vertrouwd te maken met de essentiële functies en mogelijkheden, zodat je snel en zelfverzekerd aan de slag kunt gaan in je onderwijspraktijk.

Of je nu een leerkracht, docent, of onderwijsprofessional bent, deze training biedt jou de nodige kennis en tools om jouw Apple-apparaat te gebruiken als een krachtige onderwijshulp. Leer hoe je technologie effectief kunt integreren in je lessen en hoe je jouw onderwijspraktijk kunt verrijken met digitale mogelijkheden.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert