Digitale middelen in een specifiek vak (talen, wetenschappen, wiskunde, beroepsvakken, etc.)

In deze sessie ontdek je hoe je iPads effectief kunt inzetten bij specifieke vakken, waaronder talen, wetenschappen, wiskunde, beroepsvakken en meer. We zullen je kennis laten maken met specifieke apps en methodes die je kunt gebruiken om de leerervaring in jouw vakgebied te verrijken.

Digitale middelen in een specifiek vak (talen, wetenschappen, wiskunde, beroepsvakken, etc.)

Inhoud

Leer hoe je de kracht van iPads kunt benutten om specifieke vakken boeiender en interactiever te maken. Ontdek hoe je iPads kunt inzetten om de leerstof op een unieke manier te presenteren, zodat leerlingen gemotiveerd worden om zich te verdiepen in de inhoud van het vak. Of het nu gaat om taalapps om de taalvaardigheid te verbeteren, wetenschappelijke simulaties om complexe concepten te visualiseren, wiskundige apps om interactief te oefenen, of beroepsvak-apps om praktische vaardigheden te ontwikkelen, je zult waardevolle tools ontdekken om de leerervaring te versterken.

Voor wie?

Deze coachingsessie biedt leerkrachten waardevolle inzichten en praktische tips om digitale middelen effectief te gebruiken in hun specifieke vakgebied. Je zult leren hoe je de iPad kunt inzetten als een waardevol hulpmiddel om leerlingen te inspireren en hun leerervaring te optimaliseren.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert