Breed Evalueren 

In deze inspirerende coachingsessie over breed evalueren, leer je hoe je je device optimaal kunt benutten als een krachtige evaluatietool. Ontdek hoe je waardevolle ervaring kunt opdoen door het gebruik van verschillende apps en workflows die geschikt zijn voor alle vakken, leeftijden en lesomstandigheden.

Breed Evalueren

Inhoud

  1. Hoe evalueer je het werk van je studenten? Leer hoe je met behulp van technologie op een efficiënte en effectieve manier het werk van je studenten kunt evalueren. Ontdek diverse digitale evaluatiemethoden die je kunnen helpen om een uitgebreid beeld te krijgen van de voortgang en prestaties van je leerlingen.
  2. Hoe houd je de vooruitgang van hun werk bij? Dankzij digitale tools kun je de vooruitgang van je studenten nauwkeurig monitoren en analyseren. Leer hoe je gegevens en feedback kunt verzamelen, organiseren en interpreteren, zodat je gerichte en gepersonaliseerde ondersteuning kunt bieden aan elke leerling.
  3. Hoe zorg je voor zelf- en groepsevaluatie in een digitale klasomgeving? Ontdek hoe je met behulp van technologie actieve zelfreflectie en groepsevaluatie kunt bevorderen. Leerkrachten krijgen handvatten aangereikt om hun leerlingen te stimuleren zichzelf en hun medestudenten op een constructieve manier te beoordelen, waardoor ze niet alleen hun eigen leerproces verbeteren maar ook dat van anderen.

Voor wie?

Deze waardevolle sessie is speciaal ontworpen voor leerkrachten die devices in hun lessen gebruiken. Je zult worden voorzien van inzichten en tips waarmee je het volledige potentieel van technologie kunt benutten, waardoor je leservaringen nog effectiever, boeiender en uitdagender worden. Samen creëren we een stimulerende digitale leeromgeving waarin leerlingen worden aangemoedigd om hun talenten te ontwikkelen en hun grenzen te verleggen.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert