Augemented Reality

In deze sessie ontdek je de fascinerende wereld van augmented reality, een innovatieve technologie waarmee je een extra dimensie kunt toevoegen aan afbeeldingen of de werkelijkheid, allemaal met behulp van een smartphone of tablet. Denk aan het toevoegen van filmpjes, geluidsfragmenten, 3D-animaties en online content die verschijnen wanneer ze worden ingescand.

Augmented Reality (AR)

Inhoud

  1. Zelf aan de slag met QR-codes en AR: Leer hoe je zelf aan de slag kunt gaan met QR-codes en augmented reality door gebruik te maken van verschillende apps. Ontdek hoe je QR-codes kunt maken en deze kunt integreren in je lesmateriaal om een interactieve en boeiende leerervaring te creëren voor je leerlingen.
  2. Integreren van QR-codes in je lesmateriaal: Na deze sessie weet je precies hoe je QR-codes kunt inzetten tijdens de les om je leerlingen te betrekken bij de leerstof. Leer hoe je QR-codes kunt gebruiken als brug tussen de fysieke en digitale wereld, waardoor je leerlingen direct toegang krijgen tot aanvullende informatie en multimediale content.
  3. Verrijken van de leerervaring: Ontdek hoe augmented reality de leerervaring naar een hoger niveau kan tillen. Leer hoe je leerlingen kunt inspireren en betrekken door interactieve en meeslepende AR-elementen toe te voegen aan je lesmateriaal. Met AR kunnen abstracte concepten tot leven komen en complexe onderwerpen worden verhelderd op een visueel aantrekkelijke manier.

Voor wie?

Deze coachingsessie biedt leerkrachten waardevolle inzichten en praktische tips om augmented reality te omarmen en het potentieel van QR-codes te benutten in hun onderwijspraktijk. Je zult leren hoe je technologie kunt gebruiken om de leservaring te verrijken en leerlingen te motiveren om actief deel te nemen aan het leerproces.

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert