Begeleiding bij het Apple Teacher-Programma “Leren Werken met Apple-apps”

Apple Teacher is een buitengewoon waardevol en kosteloos professioneel onderwijsprogramma dat speciaal is ontwikkeld om leerkrachten te ondersteunen bij het effectief gebruik van Apple-producten in hun lesgeven en leren. Met de nadruk op iPad en Mac, krijgen leerkrachten de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en deze rechtstreeks toe te passen in de klas. Dit programma richt zich op de iWork-apps, zoals Pages, Keynote en Numbers, en behandelt ook andere standaard Apple-apps die essentieel kunnen zijn voor het onderwijs.

Begeleiding bij het Apple Teacher-Programma “Leren Werken met Apple-apps”

Inhoud

  1. Verdieping in de iWork-apps en andere Apple-apps: Tijdens deze sessies krijgen leerkrachten de mogelijkheid om zich te verdiepen in de iWork-apps (Pages, Keynote en Numbers) en andere belangrijke Apple-apps die de onderwijservaring kunnen verrijken. Leer hoe je deze apps effectief kunt inzetten om boeiende lesmaterialen te creëren, interactieve presentaties te geven en gegevens te visualiseren voor een beter begrip van complexe concepten.
  2. Streven naar de Apple Teacher-badge: Deze sessies zijn gebaseerd op het officiële Apple Teacher-programma, waardoor leerkrachten de kans krijgen om hun Apple Teacher-badge te behalen. Door deel te nemen aan deze sessies en hun vaardigheden te ontwikkelen, kunnen leerkrachten hun expertise met Apple-producten aantonen en laten zien dat ze bekwaam zijn in het integreren van technologie in het onderwijs.
  3. Afgestemd op de behoeften van de school: Samen met de school wordt gekeken naar welke apps het meest noodzakelijk zijn voor hun specifieke situatie. Dit maatwerk zorgt ervoor dat leerkrachten precies leren werken met de apps die het meest relevant zijn voor hun dagelijkse lespraktijk.

Voor wie?

Met deze coachingsessie bieden we leerkrachten waardevolle inzichten en praktische tips om hun onderwijs naar een hoger niveau te tillen met behulp van technologie. Leerkrachten zullen niet alleen hun digitale vaardigheden verbeteren, maar ook leren hoe ze deze vaardigheden effectief kunnen toepassen om hun leerlingen te betrekken en te inspireren.

Of je nu een beginnende leerkracht bent die de basis van Apple-producten wil leren of een ervaren docent die zijn technische vaardigheden wil uitbreiden, deze sessie biedt de ideale gelegenheid om jezelf te ontwikkelen als een competente en zelfverzekerde Apple Teacher. Schrijf je vandaag nog in voor deze coachingsessie en ontdek hoe je nog meer uit je lessen kunt halen dankzij het gebruik van technologie!

Wil je deze workshop organiseren op jouw school?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

contacteer een onderwijs expert