Webinar – Klaar voor de Digisprong!

Donderdag 4 februari om 13u30 – GRATIS

Waagt jouw school ook de Digisprong? Geweldig! Dit wordt allicht één van de belangrijkste projecten de komende periode. Eéntje met veel uitdagingen en wellicht een hoop vraagtekens. We helpen je graag op weg!

Schrijf je in

laerhof_merksem

Inhoud

Hoe begin je als school aan een degelijke transitie naar leren en lesgeven met digitale middelen? In dit webinar geeft Bart Boelen een oriëntatie in de stappen die je best onderneemt als schoolteam: van aankoop tot professionalisering.

Voor wie?

Met dit webinar willen we directies inzicht geven in de het traject van leiderschap en visie, dat de basis vormt voor een succesvolle en duurzame digitalisering.

bart_boelen

Wie is de spreker?

Bart Boelen is expert Hybride leren en Instructional Design aan de UCLL. In zijn eigen klaspraktijk in het lager onderwijs, als innovator aan de T2-campus of Pedagogisch ICT-coördinator in het SO is effectief gebruik van ICT in de klas zijn streefdoel geweest.

Bart is Apple Professional Learning Specialist en hij inspireert dagelijks collega’s om de veelzijdigheid van de iPad uit te buiten in hun lessen.

Schrijf je gratis in voor dit webinar

contacteer een onderwijs expert